SSL

Värmekabel Värmeslinga

8 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Värmekabel Värmeslinga? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Värmekabel Värmeslinga. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Värmekabel Värmeslinga så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Värmekabel Värmeslinga

Hitta produkter inom kategorin Värmekabel Värmeslinga till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Värmekabel Värmeslinga.

Värmekabel är en elkabel som avger värme när den spänningssätts. Värmekabel kan smidigt tillsätta värme, den kan lindas på eller bakas in där värme behövs och tillföra värme för att förhindra frysning eller att förhöja komfort. Vanliga applikationer är golvvärme, frostskydd i vattenrör, snöfria markytor, garagenedfarter, hängrännor utan istappar samt på mängder av industriapplikationer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Värmeslinga till Suevia 41 A och 46 A, 80 W