Underställ Underkläder

28 Produkter
Artiklar från Underställ Underkläder finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Underställ Underkläder. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Underställ Underkläder

Hitta produkter inom kategorin Underställ Underkläder till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Underställ Underkläder.

Ett underställ är ett heltäckande trikåplagg med ärmar och ben, avsett att användas som underkläder eller pyjamas. Det består av långkalsonger och matchande tröja. Understället introducerades med viktorianskt mode på 1800-talet. Under 1900-talet har det blivit omodernt, men är användbart i vintersport och andra rörliga aktiviteter utomhus. Äldre modeller kan vara i en del som en overall, som då har lucka baktill för att underlätta toalettbesök. På engelska kallas den då union suit.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Underställsbyxa Aclima Warm Longs Unisex, Svart - SVART, XXL