SSL

Skrapa Slippapper Stålborste

14 Produkter
Här finns produkter i kategorin Skrapa Slippapper Stålborste. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Skrapa Slippapper Stålborste. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Skrapa Slippapper Stålborste.
Filtrera varumärke
Sortera

Skrapa Slippapper Stålborste

Hitta produkter inom kategorin Skrapa Slippapper Stålborste till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skrapa Slippapper Stålborste.

Skrapa är inom arkeologin ett kanttillhugget stenredskap med mångsidigt användningsområde. Bland annat användes skrapor för att bearbeta trä, ben och skinn. Skrapor har tillverkats i flera olika typer under hela stenåldern. Idag återstår vanligen endast själva skrapklingan av redskapet. Troligen hade skraporna dock ett handtag av ben eller trä, där skrapan kunde infästas i handtaget med till exempel harts. Skrapor kunde tillverkas av flera olika typer av sten, till exempel flinta eller kvarts, genom att ett avslag eller spån slogs från en kärna. Avslagets kanter kunde sedan retuscheras så att skrapan erhöll önskad form. Med hjälp av slitspårsanalyser kan det avgöras om en skrapa varit skaftad och vilket material som bearbetats med skrapan.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stållevang Falu Rödfärg, 200 mm