SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Felco

Reparationssats Felco F2 2/3-1

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Reservdelskit F2 2/3-1 inkluderar blad, fjäder och servicenyckel. Detta kit är avsett för Felco-modeller 2, 4, 11 och 400.


Beställ Reparationssats Felco F2 2/3-1 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Reparationssats Felco F2 2/3-1 inom kategorin Sekatör.

Kategori: Sekatör
Artikelnummer: 1261505
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.