Röjsåg

10 Produkter
Artiklar från Röjsåg finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Röjsåg. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Röjsåg

Hitta produkter inom kategorin Röjsåg till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Röjsåg.

Röjsåg är en typ av motorsåg som har en roterande sågklinga på ett riggrör i stället för en sågkedja på ett sågsvärd. Klingan är förbunden med sågens motor (oftast tvåtaktsmotor) med en axel genom riggröret. Sågen bärs i en särskild sele och används främst vid röjning av sly i skogsbruket. Gränsen mellan en röjsåg och en förbränningsmotordriven grästrimmer är i viss mån flytande då en röjsåg vid behov kan utrustas med ett trimmerhuvud i stället för klinga. Generellt gäller dock att en röjsåg oftast är tyngre och har högre motoreffekt än en renodlad grästrimmer. Röjsågen är också, oftast, försedd med ett s.k. "hornstyre" eller "cykelstyre", till skillnad från de flesta renodlade grästrimmers vilka oftast försetts med handtag på riggrör samt någon form av öglehandtag.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sele STIHL Advance Plus