Rengöring

12 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Rengöring, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Rengöring. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Rengöring går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Rengöring

Hitta produkter inom kategorin Rengöring till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rengöring.

Rengöring innebär att man avlägsnar smuts. Sinnerska cirkeln beskriver de fyra faktorerna som påverkar resultatet vid rengöring - tid, temperatur, kemikalier och mekanisk bearbetning. Mekanisk bearbetning inkluderar olika verktyg som borstar, trasor eller högtryckstvätt. Som kemikalier används rengöringsmedel som kemiskt sett oftast är detergenter för att lösa fett och smuts. Temperatur är också en viktig faktor, exempelvis kan ånga användas för att ersätta rengöringsmedel i en så kallad ångtvätt. Rengöring av koppar, silver, sanitetsvaror och kakel samt fönster, golv och väggar fordrar alla speciella metoder och ofta speciella tvättmedel. Med kemiskt ren bensin är det möjligt att tvätta bort klisterfläckar som uppstått av prislappar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Universalborste DeLaval