Pläd Filtar

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Pläd Filtar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Pläd Filtar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Pläd Filtar.
Filtrera varumärke
Sortera

Pläd Filtar

Hitta produkter inom kategorin Pläd Filtar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Pläd Filtar.

Pläd är en lätt resefilt av tunnare eller tjockare kvalitet, som dock inte är så kraftig att den övergår att kallas täcke. Pläden liknar ofta en matta till utseende, men är mjukare, rörligare och lättare. Som tillbehör kan finnas ett metallhandtag, som med ett par läderremmar kan spännas fast kring en hoprullad pläd, som då under en resa är lätt att bära med sig. Pläd plus handtag kan även användas för att åstadkomma ett skyddsomslag till ömtåligt resgods.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Fleecepläd Irma, Antracit