SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Agrol

Motorolja Agrol Zenit C 4L

Kontrollera pris

Köp nu

 Agrol Zenit C är en helsyntetisk motorolja av högsta kvalitet för moderna bensin- och dieselmotorer. Den ger låg bränsleförbrukning, lågt slitage och har lång livslängd. Oljan är en sk. Mid SAPS-olja som är speciellt anpassad för motorer utrustade med katalysatorer och partikelfilter.


Beställ Motorolja Agrol Zenit C 4L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Motorolja Agrol Zenit C 4L inom kategorin Motorolja.

Läs mer...
Kategori: Motorolja
Artikelnummer: 1164760
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Schesir

Se alla produkter
Ridjacka  Ridväst

Ridjacka Ridväst från Equipage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bahco

Bahco är ett svenskt varumärke för handverktyg, ägt av SNA Europe(Snap-on). Varumärket har sitt ursprung i företaget Bahco (B A Hjorth & Co) (1886–1991) som låg bakom innovationer som rörtången och den moderna skiftnyckeln. Idag omfattar sortimentet över 24 000 produkter som mestadels tillverkas i Europa, varav 3 fabriker i Sverige(Lidköping, Bollnäs, Edsbyn).

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada