SSL
DeLaval

Mjölkfilter DeLaval VMS Blå 120 g 570x44 mm, 100-pack

Kontrollera pris

Köp nu

DeLavals mjölkfilter 120 g med sydda kanter är tillverkade av en högklassig blandning av syntet och cellulosafibrer i livsmedelskvalitet.


Beställ Mjölkfilter DeLaval VMS Blå 120 g 570x44 mm, 100-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mjölkfilter DeLaval VMS Blå 120 g 570x44 mm, 100-pack inom kategorin Mjölkning.

Läs mer...
Kategori: Mjölkning
Artikelnummer: 1251216
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dentaltugg

Dentaltugg från Garden Bites

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från Compact Care

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.