Lastsäkring

22 Produkter
I kategorin Lastsäkring finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Lastsäkring så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Lastsäkring

Hitta produkter inom kategorin Lastsäkring till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Lastsäkring.

Lastsäkring eller säkring av last är ett sammanfattande begrepp för de olika åtgärder som genomförs för att last inte ska förskjutas, glida eller välta under transport. Brister i lastsäkringen kan medföra risker för fartyget, fordonet eller flygplanet liksom risker för medtrafikanter och skador på godset. Gods skall förhindras att glida och tippa framåt, bakåt och i sidled med hjälp av någon eller flera av nedanstående metoder, kombinerade på lämpligt sätt. Låga föremål som placeras på en yta med hög friktion är under vissa förutsättningar tillräckligt säkrade genom föremålets egen vikt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Spännband Fasty Transport, 350 cm