Diskmedel Spolglans

4 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Diskmedel Spolglans, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Diskmedel Spolglans. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Diskmedel Spolglans går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Diskmedel Spolglans

Hitta produkter inom kategorin Diskmedel Spolglans till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Diskmedel Spolglans.

Diskmedel, ett rengöringsmedel som används vid handdisk eller disk i diskmaskin. Genom att det är lösligt i såväl vatten som fett, har det en förmåga att avlägsna fett och organiska ämnen från till exempel en tallrik, och få den förorening man önskar ta bort att lösa sig i vattnet tillsammans med diskmedlet. Diskmedlet sänker också ytspänningen, vilket gör det lättare för vattnet att komma åt inne i och runt den förorening man vill avlägsna. Den låga ytspänningen gör dessutom att diskvattnet rinner av disken fortare i diskstället. De flesta föredrar dock att skölja disken med helt rent vatten för att få bort alla tvålrester som eventuellt skulle kunna påverka smaken hos födoämnen som kommer i kontakt med det diskade objektet. Ordet "diskmedel" finns belagt i svenska språket sedan 1915.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Maskindiskpulver Ocean, 2,9 kg