SSL

Avfettning

2 Produkter
Här finns produkter i kategorin Avfettning. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Avfettning. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Avfettning.
Sortera

Avfettning

Hitta produkter inom kategorin Avfettning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Avfettning.

Avfettning är avlägsnande av fett, exempelvis från ytan på ett arbetsstycke av metall. Om det finns mycket fett (vanligen olja) kan man börja med att torka bort det, men för att få bort allt fett används vanligen organiska lösningsmedel som aceton, lacknafta, trikloretylen och perkloretylen. Även tvättmedel lösta i varmvatten kan användas, och blandningen sprutas då på ytan med högt tryck, och ibland med ytterligare mekanisk bearbetning (skrubbning). Vid emulsionsavfettning används en blandning bestående av en fettlösande vätska, ett vätmedel (som får fettet att bilda små droppar) och vatten. Blandningen kan sprutas på ytan, eller man kan stoppa ner hela arbetsstycket i blandningen. Efter 10 – 20 minuter spolas vätskan bort med vatten eller ånga. Ångavfettning innebär att vattenånga med tillsats av tvättmedel sprutas på ytan som ska rengöras. Ångavfettning används ofta för rengöring av bilkarosser, järnvägsvagnar och liknande stora objekt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Avfettning Agrol Classic, 4 l