Sidan innehåller annonslänkar

B-Vitamin Total - 450 g

Jämför produkt B-Vitamin Total - 450 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten B-Vitamin Total - 450 g i kategorin Vitaminer Mineraler här hos oss.

Produktinformation

Vitamin B är ett fodertillskott för häst med fem av de viktigaste B-vitaminerna med inulin och jäst som främjar B-vitaminproduktionen i tarmen. Vid stressade situationer, foderbyten eller foderstat med lite fiber kan det behövas en komplettering av Vitamin B.

Vid pälsfällning och då hästen sätter päls är det extra viktigt att den har tillgång till de viktigaste B-vitaminerna. Alla B-vitaminer är vattenlösliga och därför finns det ingen risk för överdosering då överskottet går ut med urinen.

B-vitaminer, inulin och jäst. Vid foderbyten, stress, pälssättning, pälsfällning mm.

Tillsats av inulin och jäst främjar den egna produktionen. Kiseldioxid   Foderjäst   Inulin   Krita .

Vitaminer Mineraler från andra varumärken

Linfröolja - 1 l

Vitaminer Mineraler från Eclipse Biofarmab

Här har vi samlat Vitaminer Mineraler från Eclipse Biofarmab.
Omega-3 Olja - 1 l

Vitaminer Mineraler från Dr Baddaky

Här har vi samlat Vitaminer Mineraler från Dr Baddaky.
B Vital fodertillskott - 1 l

Vitaminer Mineraler från Statera Horsecare

Utforska allt inom Vitaminer Mineraler från Statera Horsecare.
M Power Kostillskott - 900 g

Vitaminer Mineraler från NAF

Missa inga bra priser på Vitaminer Mineraler från NAF.
Friska Foal Vitamintillskott - 500 g

Vitaminer Mineraler från Foran Equine

Se produkter inom Vitaminer Mineraler från Foran Equine.

Se gärna också

Immuforte Flytande Kostillskott - 1 l

Immuforte ges som ett flytande tillskott för att främja ett gott immunförsvar. Ett bra immunförsvar är centralt för hästar som ska prestera på topp. Innehållet i tillskottet inkluderar antioxidanter som neutraliserar fria radikaler och förhindrar oxidativ stress på celler. Adaptgener hjälper de vita blodkropparnarnas svar. Tillskottet smakar gott, vilket gör det extra lätt att administrera tlll din häst.    Tillskottet ges under perioder av hög påfrestning eller under återhämtningsperioder där extra stöd behövs.Tävlingskarens: 96 h Hjälper till att göra immunförsvaret motståndskraftigt. Antioxidanter som hjälper till att minska oxidativ stress. Hög smaklighet gör det enkelt att administrera, även för hästar med dålig aptit. Metylsulfonylmetan (MSM)   Glycerin   Propylenglykol   l-lysin-monohydroklorid   Echinacea Purpurea (röd solhatt)   Tinktur av vedel (Astragalus)   Tinktur av rosenblad   Tinktur av Mariatistel   Tinktur av nypon   Tinktur av gurkmeja   Tinktur av ingefära   Tinktur av Ginko   Tinktur av omija-bär   Tinktur av lakritsrot   Banansmak (blandning av smakämnen)   Näringsinnehåll Procent Råprotein 9,6% Råfetter 0,3% Råaska 0,3% Växttråd 0,10% Natrium 0,03% Vätska 78,7% Hästar & Ponnyer ml/dag Vid stor påfrestning 60 Dagligen 30

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023