Vilt

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Vilt? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Vilt. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Vilt så har du kommit rätt.
Sortera

Vilt

Hitta produkter inom kategorin Vilt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Vilt.

Vilt är enligt den svenska jaktlagen (1987:259) alla vilda däggdjur och fåglar. Jakt på vilt sker bland annat för att få viltkött. Ordet "vilt" har samma innebörd som det tidigare i jaktlagstiftningen använda "villebråd" och avser djur som inte är någons egendom. Med vilt avses inte enbart djur av arter för vilka jakttid är fastställd utan även sådana arter som är fredade under hela jaktåret. Djur som tillhör viltfaunan men som hålls i hägn är att betrakta som vilt i jaktlagstiftningens mening, trots att de inte lever i full frihet. Det finns mängder av däggdjur och fåglar i Sverige som klassas som vilt enligt jaktlagstiftningen. 63 djur totalt omfattar allt vilt i Sverige varav 33 däggdjur och 30 fågelarter.Vilt i ordbokens betydelse syftar framförallt på "grupp av villebråd", men även på adverbet vilt, som i "vilt främmande människor", med betydelsen alldeles.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vinter Foderraps ProDana Licapo, 1 kg