Verktyg

2 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Verktyg så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Verktyg så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Verktyg

Hitta produkter inom kategorin Verktyg till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Verktyg.

Verktyg, naturligt eller tillverkat föremål (redskap) som används för att underlätta arbete. En snävare men allmänt vedertagen definition är 'redskap för bearbetning av material', till exempel skärande bearbetning (kniv, stämjärn, borr, såg), formande bearbetning (hammare) och fasthållande (till exempel tänger) med flera. Verktyg kan vara handverktyg eller för användning i verktygsmaskin. Ordet "verktyg" är belagt i svenska språket sedan 1495.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Bitssats Ryobi Torx RAK32TSD, 32 delar