Sidan innehåller annonslänkar

Adapter Gardena för inomhuskran


Beställ Adapter Gardena för inomhuskran på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adapter Gardena för inomhuskran inom kategorin Vattenslangar.

Produktinformation

Med Gardenas frostsäkra adapter kan du mycket snabbt och enkelt koppla på och av slang och kopplingar. .

Se gärna också

Pumpslang AL-KO grå, 1½" x 20 m

Brandslang som lämpar sig att pumpa stora mängder vatten från en dränkbar pump. Slangen med kraftig utvändig textil med gummibeläggning på insidan gör att den blir mycket flexibel och lättarbetad även om den utsätts för minusgrader och hög belastning. När man inte använder slangen är den lätt att rulla ihop för optimal förvaring.  

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gardena

Gardena är en tysk tillverkare av trädgårdsutrustning för bland annat bevattning. Huvudkontoret ligger i Ulm. Gardena är en av de mest kända tillverkarna inom området och produkterna säljs över hela världen. Gardena ingår sedan 2006 i det svenska börsnoterade företaget Husqvarna, känt för sina motordrivna utomhusprodukter.

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.