Sidan innehåller annonslänkar

Non-Splash Bowl Metal - 1,2L

Beställ Non-Splash Bowl Metal - 1,2L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Non-Splash Bowl Metal - 1,2L inom kategorin Vattenskålar.

Produktinformation

Skål i rostfritt material som håller vattnet kvar i skålen, även om den skulle tippa runt. Perfekt att ha med i ex bilen vid en lite längre resa, eller på annan plats där skålen inte står helt stabilt.

Eftersom hunden dessutom dricker mitt i skålen och det sitter ett lock på, så minskar drällandet utanför skålen. Locket går att ta bort för enkel påfyllnad.

Se gärna också

Matskål till katt - Blå

Färgglad mat/vattenskål till katt, prydd med ett roligt fiskmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått: 12cm 225ml. Hygieniskt. Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundbollar

Hundbollar från NERF

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Purenatural

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Brit Fresh

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter