Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler

Beställ Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler inom kategorin Vattenleksaker.

Produktinformation

Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med TentaklerEn jättekul hundleksak som flyter på vattnet! Din hund kommer att njuta av att försöka fånga tentaklerna som flyter runt i vattnet Leksaken är formad som en bläckfisk med ett ihåligt huvud i TPR och tentakler i textil. Den är perfekt för att få din hund att svalka sig under varma sommardagar.Storlek på Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler34 x 9 x 6 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenleksaker från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Active Canis Hundpool

Vattenleksaker från Active Canis

Missa inga bra priser på Vattenleksaker från Active Canis.
Upp till 50% rabatt
All For Paws Chill Out Ice Bone (L)

Vattenleksaker från All For Paws

Visa produkter inom Vattenleksaker från All For Paws.
Upp till 50% rabatt
Kurgo Skipping Stones 2-pack

Vattenleksaker från Kurgo

Här har vi samlat Vattenleksaker från Kurgo.
Upp till 30% rabatt
RuffWear Lunker Flytande Dummy (Orange)

Vattenleksaker från RuffWear

Utforska allt inom Vattenleksaker från RuffWear.
Aqua Ring Flytande - ø 11 cm

Vattenleksaker från Trixie

Se vad Trixie har inom Vattenleksaker.
KONG Aqua (L)

Vattenleksaker från KONG

Här har vi samlat Vattenleksaker från KONG.

Se gärna också

Dogman Plask Hundpool Blå (160 cm)

Dogman Plask Hundpool BlåUnder sommaren är det skönt att bada och svalka sig - det håller vi nog alla med om, både människor och hundar! Med Dogman Plask Hundpool får din hund en alldeles egen pool att plaska i. Poolen kan t.ex. placeras på uteplatsen eller på tomten.Dogman Plask Hundpool har förstärkta kanter, för att den ska kunna stå stadigt på marken utan att kanterna tippar. Botten är lite knottrig, för att undvika att hunden halkar i poolen.Denna hundpool är försedd med en ventil som gör det lätt att tömma poolen på vatten - du behöver alltså inte tippa och vända på den när den är tung och otymplig.Tänk på att fylla max 3/4 av poolen!En hundpool är bra för svalka - oavsett om hunden din föredrar att bara blöta tassarna eller doppa hela kroppen.Kombinera gärna hundpoolen med några roliga flytande hundleksaker!Dogman Plask Hundpool Blå finns i tre olika storlekar för att passa olika stora hundar!80 cm i diameter120 cm i diameter160 cm i diameter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023