Multibox Extra Fin Paté med Kalkon & Kyckling - 4 x 150 g

Beställ Multibox Extra Fin Paté med Kalkon & Kyckling - 4 x 150 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multibox Extra Fin Paté med Kalkon & Kyckling - 4 x 150 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Ett delikatessfoder i en smidig multibox från DOGGY. Våtfodret innehåller en hög mängd kalkonkött eller kycklingkött, viktiga fetter och bär som innehåller viktiga antioxidanter för din vuxna hund.

Innehållet av cikoriainulin verkar främjande för tarmhälsan och är en prebiotisk produkt. Det delikata fodret passar extra bra att ge som belöning eller för att bjuda din hund på en riktig lyxmiddag.

För de kräsnare hundarna kan detta fungera som garnering på torrfodret för extra god smak. Observera att produkten säljs i 4-Pack med 2 kalkon & 2 kyckling.

Våtfoder med högklassig kalkon eller kyckling som primär proteinkälla.  Innehåller Omega-3 som främjar god päls, nervfunktion och ett gott immunförsvar.  Innehåller prebiotiska ingredienser för att främja en god tarmhälsa.  Perfekt som belöning då våtfodret har en utsökt smak.  Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Monster Pet Food

Se alla produkter
Burar och Väskor

Burar och Väskor från Pluto Premium

Se alla produkter
Kattluckor

Kattluckor från Trixie

Se alla produkter
Schampo

Schampo från WashBar

Se alla produkter