SSL
Harrison’s Bird Foods

Avifood Shower För Fåglar - 250 ml

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Avifood Shower är ett destillerat vatten med tillsatt medel som rengör fågeln samt ger glans till fjädrarna. Sprayen har även en återfuktande effekt på fågelns hud samtidigt som den reducerar damm och fjäderdander.  Ger glans till fjädrarna och rengör fågeln.  Återfuktar huden hos fågeln. Behöver ej tvättas ur.  Produkten behöver inte tvättas ur vilket leder till en enkel rengöring för fågeln. Kan även användas dagligen.


Jämför produkt Avifood Shower För Fåglar - 250 ml online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Avifood Shower För Fåglar - 250 ml i kategorin Vård och Skötsel här hos oss.

Kategori: Vård och Skötsel
Artikelnummer: 5848

Från kunskapsbanken

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.

Bird

Bird kan avse: Bird – smeknamn för en amerikansk altsaxofonist och kompositör, se Charlie Parker