SSL
Arm & Hammer

Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit för valp

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit för valpDetta kitet med tandborste och tandkräm gör borstningen lättare både för dig och din hund. Tack vare borstens 360-huvud kommer du åt att borsta hela tanden på en gång, och du kan dessutom borsta flera tänder samtidigt. Den har även ett ergonomiskt handtag som gör tandborstningen bekvämare för dig som ägare! Denna borsten har ett litet huvud, för att passa valpar och hundar av små raser!Tandkrämen stannar på tänderna och ger skydd under en lägre tid tack vare att den innehåller kokosolja. Tandkrämen är också berikad med bakpulver som neutraliserar plack.Att borsta tänderna på din hund eller katt har många fördelar, och det är aldrig för sent att börja!Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Det motverkar också dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra hundens eller kattens munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning!


Beställ Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit för valp på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit för valp inom kategorin Valptillbehör.

Kategori: Valptillbehör
Artikelnummer: 144423

Från kunskapsbanken

Arm

En arm, eller "övre extremitet" (latin: membrum superius), är en parig främre extremitet hos människan, det vill säga de två långa och smala delar som sticker ut från axlarna. Armarna är ledade och används till att hålla i och bära saker. De bärs upp av appendikularskelettet. Armarna kallas vänsterarm och högerarm, från egna perspektivet. Armen indelas i överarm (brachium) och underarm (antebrachium). Överarmens ben heter humerus. Underarmen består av två ben, radius och ulna. I armen ingår ett flertal leder som gör det möjligt att använda armen som ett funktionellt redskap.

Hammer

Hammer är ett efternamn.

Fresh

Fresh kan syfta på: Fresh (Teddybears Sthlm) – ett musikalbum av Teddybears Fresh (Sly and the Family Stone) – ett musikalbum av Sly and the Family Stone

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.