Little&Bigger Xmas Stories Gran & Pepparkaksgubbe 2-pack

Jämför produkt Little&Bigger Xmas Stories Gran & Pepparkaksgubbe 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Xmas Stories Gran & Pepparkaksgubbe 2-pack i kategorin Tygleksaker här hos oss.

Produktinformation

Denna juliga duo blir kattens nya favoriter under årets främsta högtid!Två söta kattleksaker i form av en gran och en gullig liten pepparkaka blir en perfekt julgåva till kissen där hemma! Båda figurerna har prassel och kattmynta inuti Spännande! Leksakerna är roliga att både kasta och bära runt på.Storlek 8 cm2-pack leksaker för katterFigur av pepparkaka och granMed prassel och kattmynta

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tygleksaker från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Meow&Me AlpineRetreat Multipack 5-pack

Tygleksaker från Meow&Me

Missa inga bra priser på Tygleksaker från Meow&Me.
KONG Cat Kickeroo (Rosa)

Tygleksaker från KONG

Missa inga bra priser på Tygleksaker från KONG.
MadCat Kicker Narval 19 cm

Tygleksaker från MadCat

Se vad MadCat har inom Tygleksaker.
Gaia Organic Fisk

Tygleksaker från Gaia

Här har vi samlat Tygleksaker från Gaia.
Little&Bigger Pastel Catch Räkor 3-pack

Tygleksaker från Little&Bigger

Se produkter inom Tygleksaker från Little&Bigger.

Se gärna också

Gaia Organic Fisk

Ekologisk kattleksak med fjädrar och snören!Vill du att din katt leker med leksaker som har miljötänk bakom sig i produktionsledet? Då ska du välja Gaia, ett varumärke som tänker på mijö när de tar fram och producerar sina produkter.Leksaken är tillverkad av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Och har fjädrar och rep som katten kan leka med, dessa är naturligt färgade med giftfri färg.Storlek:15x8x2,5 cmMaterial:Yttertyg - 100% ekologisk bomullFyllning - 100% återvunnen polyesterKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023