Little&Bigger SeasonsClassics Saltgurka & Karamell 2-pack

Beställ Little&Bigger SeasonsClassics Saltgurka & Karamell 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger SeasonsClassics Saltgurka & Karamell 2-pack inom kategorin Tygleksaker.

Produktinformation

2-pack leksaker med kattmynta med gyllene juldesign!2-pack leksaker i form av en gyllene saltgurka med julmössa och en gyllene julkaramell! Leksakerna är fyllda med prassel och kattmynta Roliga leksaker i jul för busiga kissar! Tänk på att hålla hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. 2-pack kattleksakerFyllda med kattmynta och prasselGuldig juldesign  

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tygleksaker från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Meow&Me AlpineRetreat Multipack 5-pack

Tygleksaker från Meow&Me

Missa inga bra priser på Tygleksaker från Meow&Me.
KONG Cat Kickeroo (Rosa)

Tygleksaker från KONG

Missa inga bra priser på Tygleksaker från KONG.
MadCat Kicker Narval 19 cm

Tygleksaker från MadCat

Se vad MadCat har inom Tygleksaker.
Gaia Organic Fisk

Tygleksaker från Gaia

Här har vi samlat Tygleksaker från Gaia.
Little&Bigger Pastel Catch Räkor 3-pack

Tygleksaker från Little&Bigger

Se produkter inom Tygleksaker från Little&Bigger.

Se gärna också

Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack

Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-packDessa urgulliga mjuka figurerna ser inte riktigt ut som andra kattleksaker. De sticker ut från mängden vilket vi tycker är superkul!Både löken och gurkan har kattmynta inuti, och vi tror att din kisse kommer älska dem!Storlek:Lök: 6 x 5 cmGurka: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023