Sidan innehåller annonslänkar

Nylabone Strong Bacon Cheeseburger (S)

Beställ Nylabone Strong Bacon Cheeseburger (S) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nylabone Strong Bacon Cheeseburger (S) inom kategorin Tuggleksaker.

Produktinformation

Perfekt för kliande valptänder, busiga lekstunder och gnagbehov.Passar till små och mellanstora hundar.Tänk på att om din hund är av den tuffare typen och leksaker inte brukar vara långlivade, då kan vi inte lova något här heller.Håll hundar under uppsikt vid leksaks-lekar för extra säkerhet.SmakCheeseburgare och bacon .

Se gärna också

For FAN Pets Avengers Thor Hundleksak -25%

For FAN Pets Avengers Thor HundleksakDenna spännande hundleksaken är tillverkad för att se ut som Thors hammare - från Avengers. Hammarens skaft är täckt av robust och tåligt TPR-gummi med piggar, som faktiskt kan hjälpa din hund att hålla sina tänder rena. Detta är ett utmärkt komplement till tandborstningen.For FAN Pets Avengers Thor Hundleksak har en squeaker inuti som ger spännande pipljud - för extra rolig lek!Storlek:30 x 11 x 9 cmMaterial:Oxfordpolyester & TPRKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundselar

Hundselar från RuffWear

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Sam's Field

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Hill’s

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Iams

Se alla produkter