Sidan innehåller annonslänkar

Nylabone Strong Bacon Cheeseburger (M)

Jämför produkt Nylabone Strong Bacon Cheeseburger (M) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nylabone Strong Bacon Cheeseburger (M) i kategorin Tuggleksaker här hos oss.

Produktinformation

Perfekt för kliande valptänder, busiga lekstunder och gnagbehov.Passar till små och mellanstora hundar.Tänk på att om din hund är av den tuffare typen och leksaker inte brukar vara långlivade, då kan vi inte lova något här heller.Håll hundar under uppsikt vid leksaks-lekar för extra säkerhet.SmakCheeseburgare och bacon .

Se gärna också

Pawsie Dental Spoon Hundleksak (15 cm)

Pawsie Dental Spoon HundleksakDenna leksaken är tack vare sin utformning, med piggar och knoppar, bra för hundens tänder. När hunden tuggar på skeden så får den hjälp med att rensa tänderna. För att göra leksaken extra lockande så kan du sätta lite välsmakande hundtandkräm på! Leksaken är ett utmärkt komplement till regelbunden tandborstning.Pawsie Dental Spoon Hundleksak kan med fördel användas av valpar med kliande tänder!Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.Viktigt att veta om tandborstning:Att borsta tänderna på din hund eller katt har många fördelar, och det är aldrig för sent att börja!Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Det motverkar också dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra hundens eller kattens munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning! 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matskålar

Matskålar från Outward Hound

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Nutrima

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Trixie

Se alla produkter
Vitaminer  Mineraler

Vitaminer Mineraler från Eclipse Biofarmab

Se alla produkter