Sidan innehåller annonslänkar

Nylabone Moderate Dental Chicken (M)

Jämför produkt Nylabone Moderate Dental Chicken (M) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nylabone Moderate Dental Chicken (M) i kategorin Tuggleksaker här hos oss.

Produktinformation

Perfekt för kliande valptänder, busiga lekstunder och gnagbehov.Passar till små och mellanstora hundar.Tänk på att om din hund är av den tuffare typen och leksaker inte brukar vara långlivade, då kan vi inte lova något här heller.Håll hundar under uppsikt vid leksaks-lekar för extra säkerhet.SmakKyckling .

Se gärna också

Nylabone Dura Chew Bacon M

Nylabone Dura Chew Bacon M - Ett måste i varje hundhem!Letar du efter den perfekta presenten till din hund?Denna aktiveringsleksak är speciellt designad för mellanstora hundar som gillar att tugga på saker!Aktiveringsleksak som håller hunden sysselsattNylabone Dura Chew Bacon M har en smak av bacon. Det mjuka materialet i kombination med smaskig baconsmak ger din hund det bästa från två världar.Tuggleksaken stimulerar hundens naturliga tugginstinkt. Den är perfekt för hundar som lätt blir rastlösa och behöver extra stimulering.Nylabone Dura Chew Bacon M är tillverkat i giftfri nylon och är enkel att rengöra – bara att skölja av!Till vilka hundar passar Nylabone?Passar för hundar upp till 16 kgRastlösa vovvarMått 14 x 3,8 x 2,5 cm.  Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Feel Active

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Hurtta

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Specific

Se alla produkter
Träningsredskap för hund

Träningsredskap för hund från Acme

Se alla produkter