Little&Bigger SeasonsClassics Flätad Godisstång

Beställ Little&Bigger SeasonsClassics Flätad Godisstång på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger SeasonsClassics Flätad Godisstång inom kategorin Tuggleksaker.

Produktinformation

Little&Bigger SeasonsClassics Flätad GodisstångGe din vovve en julig repleksak att busa med under julen! Med den här leksaken kan du och din hund passa på att leka en stund tillsammans under julfirandet.Little&Bigger SeasonsClassics Flätad Godisstång är formad som en polkagris och är perfekt för dragkamp, apportering, eller bara att tugga på.Storlek20 cm lång Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tuggleksaker från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
All for Paws Dental Cactus M Orange

Tuggleksaker från All For Paws

Se vad All For Paws har inom Tuggleksaker.
Upp till 50% rabatt
Nylabone Extreme Chew Multipack

Tuggleksaker från Nylabone

Missa inga bra priser på Tuggleksaker från Nylabone.
Upp till 50% rabatt
Trixie Denta Fun Tuggring Mint

Tuggleksaker från Trixie

Här har vi samlat Tuggleksaker från Trixie.
Upp till 50% rabatt
KONG Dotz Triangel

Tuggleksaker från KONG

Visa produkter inom Tuggleksaker från KONG.
Upp till 30% rabatt
Be Nordic Livboj

Tuggleksaker från Be Nordic

Se vad Be Nordic har inom Tuggleksaker.
Upp till 50% rabatt
Bark-a-Boo ChristmasLodge Tvättbjörn med TPR-ringar

Tuggleksaker från Bark-a-Boo

Visa produkter inom Tuggleksaker från Bark-a-Boo.

Se gärna också

KONG Squeez Dental stick

KONG Squeez Dental stickStärk hundens munhälsa och tänder med KONG Squeez Dental stickKONG Squeez Dental stick både stimulerar och aktiverar hunden.Leksaken är tillverkat i ett mjukt material som böjer sig när hunden tuggar på den vilket rengör tänderna och tandköttet.En sund munhälsa kan motverka dålig andedräkt hos hundar.Aktiverande hundleksak för bitglada hundarKONG Squeez Dental stick går att fylla med hundmat eller smaskigt hundgodis vilket gör den ännu roligare att leka med. KONG Squeez Dental är en storfavorit hos många hundar! Överblick KONG Squeez Dental Aktiverande hundleksakFrämjar en sund hunhälsaSlitstark och tålig19cmKomihåg att alltid avlägsna leksaker från vovven om dem mot förmodan skulle gå sönder!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023