Sidan innehåller annonslänkar

Munchy Tuggpinnar - Natural 100-pack

Jämför produkt Munchy Tuggpinnar - Natural 100-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Munchy Tuggpinnar - Natural 100-pack i kategorin Tuggben här hos oss.

Produktinformation

Runda, goda tuggpinnar för alla hundar som vill ha något gott att tugga på en stund. Finns i 2 varianter, hitta den som är just er favorit.

Se gärna också

Svensk Tjurmuskel - 10 cm / 10 st

Ett naturligt hundgodis gjort av 100% tjurmuskel från svenska märket TassaFritt. Tjurmuskel är nötdjurets penis och är en hårt hundtugg som får hunden att använda käkarna och gnaga ordentligt. Även om nötmuskeln är hård så innehåller den inga vassa ben som kan ge flisor. Tugget är mycket proteinrikt med låg fetthalt vilket för det till ett hälsosamt tugg som även passar känsliga magar. Tjurmuskeln är inte kladdig och går att ha i fickan. Dock kan det bli kladdigt och dofta mycket när det tuggas.   Tuggbenet kommer i två olika längder som du väljer beroende på din hunds storlek. 10 cm passar mindre hundar och valpar medan 20 cm rekommenderas till större hundar. Produkten säljs sedan styckvis, i 10-pack samt 20-pack.   TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter!   Ett hårt hundtugg. Inga tilsatta ämnen, endast 100% protein. Rejält med tuggmotstånd. Snällt för magen. Svensk Torkad Tjurmuskel 100% Näringsinnehåll Procent Råprotein 71% Vatten  9,6% Råfett 12,1% Råaska 7,3%

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kattgodis

Kattgodis från FourFriends

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Feel Active

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Feel Active

Se alla produkter
Klösmöbler

Klösmöbler från Pet Rebels

Se alla produkter