SSL
Monster Pet Food

Monster Dog Adult All Breed Chicken & Turkey (2 kg)

199 kr 149 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Monster Dog Adult All Breed Chicken & TurkeyMonster Dog Adult All breed Chicken & Turkey är ett helfoder anpassat för vuxna hundar av alla raser från 1 år. Fodret är ett glutenfritt hundfoder av superpremiumkvalitet, med kyckling och kalkon som huvudingredienser.Receptet för Monster Dog Adult All Breed Chicken & Turkey är utvecklat i Sverige och omsorgsfullt tillagat i EU. Varje liten ingrediens är viktig, noggrant utvald och sammansatt i perfekt balans för att ge näring naturligt. Monster Dog Adult All Breed Chicken & Turkey innehåller hög kött- och proteinhalt, kombinerat med hälsomässiga fördelar. Dessutom är fodret berikat med vitaminer och mineraler som förebygger vanliga hälsoproblem. Allt för att din hund ska må så bra som möjligt.Färsk kyckling som första ingrediens. Animaliskt protein bygger starka och slanka musklerProbiotika – för att mage och tarm ska må bra. God maghälsa ger också ett bättre immunförsvarTandstenskontroll – innehåller mineraler och har knapriga foderkulor som reducerar plack och minskar tandstensbildning. För starka tänder och friskt tandkött  Glutenfritt recept – för att minska risken för känsligheter


Beställ Monster Dog Adult All Breed Chicken & Turkey (2 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Dog Adult All Breed Chicken & Turkey (2 kg) inom kategorin Torrfoder.

Läs mer...
Kategori: Torrfoder
Artikelnummer: 156071
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sårvård

Sårvård från Trixie

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Salmopet

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.