Monster Cat Kitten Grain Free Turkey & Chicken (6 kg)

Beställ Monster Cat Kitten Grain Free Turkey & Chicken (6 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Cat Kitten Grain Free Turkey & Chicken (6 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Monster Cat Kitten Grain Free Turkey & ChickenEtt spannmålsfritt premiumfoder för kattungar med protein från fin kalkon och kyckling. Det här fodret är för dig som vill ge din kattunge ett foder av utmärkt kvalitet från start.

Ingredienserna i Monsters kattungefoder är samtliga av premiumkvalitet för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för din kattunge och ge den ordentliga byggstenar inför förvandlingen till sitt fullvuxna jag.Katter är rovdjur vilket innebär att deras främsta föda är kött . Monster har tagit hänsyn till detta i sitt foder som har en hög andel av just detta i sitt recept.

Fodret innehåller inga spannmål, men har istället näringsrika fibrer från frukt och grönsaker som också bidrar med vitaminer och antioxidanter. Fibrernas jobb är även att hålla igång mage och tarm för en hälsosam avföring.I detta foder har man även tillsatt spirulina som gör mycket gott för immunsystemet.

Man har även lagt till glukosamin och kondriotinsulfat som båda ger näring åt leder och brosk. Det i sin tur kan skapa en god grund för bra ledhälsa hos din katt.Monster Kitten Grain Free Turkey & Chicken ger kattungen ordentligt med energi att leka och busa medan kroppen växer, samtidigt som att det är snällt mot den lilla magen.Torrfoder av premiumkvalitet för kattungarInnehåller ej spannmålRikt på kött och animalierFibrer från frukt, bär och grönsakerTillsatt spirulina och ledfrämjande tillskott Snällt mot kattungens mage .

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Katty

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Burgess

Se alla produkter
Hudproblem

Hudproblem från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Kattleksaker

Kattleksaker från Yeowww

Se alla produkter