Sidan innehåller annonslänkar

Mini Sensitive Piemonte Grain Free - 4 kg

Beställ Mini Sensitive Piemonte Grain Free - 4 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mini Sensitive Piemonte Grain Free - 4 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Happy Dog Mini Piemonte är ett spannmålsfritt foder som är speciellt anpassat för näringskänsliga hundar av mindre raser mellan 1 och 10 kg i vuxenvikt. Receptet är glutenfritt och innehåller äkta italiensk kastanj vilket gör fodret lättsmält och skonsamt mot små hundars magar.

Fodret är tillagat med naturliga råvaror av högsta kvalitet vilket skapar en sensationell smakupplevelse för din hund - ett perfekt foder för kräsna hundar eller hundar med foderintollerans. Bitarnas storlek är även anpassade för små hundars munnar och är enkla att tugga sönder. Fodret innehåller även en riklig mängd omega-6 och omega-3 fettsyror som främjar en god hud- och pälshälsa.  Glutenfritt.

  Passar för känsliga magar.  100% spannmålsfritt Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Hill's

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Nextmune

Se alla produkter
Kaninfoder

Kaninfoder från Versele-Laga

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Rukka

Se alla produkter