Sidan innehåller annonslänkar

Mini Ageing 12+ Torrfoder för hund - 3,5 kg

Beställ Mini Ageing 12+ Torrfoder för hund - 3,5 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mini Ageing 12+ Torrfoder för hund - 3,5 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för småvuxna raser över 12 år som främjar ett hälsosamt åldrande med hög vitalitet. Genom en balanserad näringsbas stödjer fodret vacker päls, hälsosam njurfunktion och god tarmhälsa.

  Royal Canin® Mini Ageing 12+ hundfoder är speciellt utvecklat för att specifikt stödja ett hälsosamt åldrande hos småvuxna hundar och innehåller mycket gynnsamma Omega-3-fettsyror som EPA och DHA. Fodret är utvecklat med ett anpassat fosforinnehåll som bidrar till att stödja och bibehålla en hälsosam njurfunktion hos din hund när den åldras, samt ser till att minska risken för fria radikaler.

Slutligen, sammansättningen hjälper också till att stödja och bibehålla din hunds hud och päls i gott skick. Anpassat fosforinnehåll för att bibehålla en hälsosam njurfunktion.

EPA/DHA som ser till att främja en hälsosam hud och vacker päls. En unik blandning av antioxidanter som minskar påverkan av fria radikaler.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Aktivering

Aktivering från Nina Ottosson

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Hurtta

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från PrimaDog

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Bozita Robur

Se alla produkter