Medium Starter Mother & Babydog Torrfoder för hund - 4 kg

Jämför produkt Medium Starter Mother & Babydog Torrfoder för hund - 4 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medium Starter Mother & Babydog Torrfoder för hund - 4 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för valpar upp till två månaders ålder, samt digivande och dräktiga tikar. Foderbitarna blöts lätt ner till en grötliknande konsistens för att hjälpa valparna till fast föda, samtidigt som de innehåller en riklig mängd energi som både stödjer tikens näringskrav men även ger valparna en god förutsättning för tillväxt.

  Royal Canin® Medium Starter Mother & Babydog innehåller allt som behövs för hundar som väger mellan 11-25 kg och för deras valpar tills de är 2 månader gamla. Fodret innehåller "Start Complex", som är en exklusiv kombination av näringsämnen som finns naturligt i modersmjölken och specifika näringsämnen som aktivt bidrar till att främja valparnas magtarmhälsa och stödjer deras naturliga försvar.

Näringsprofilen är anpassad efter tikens höga energibehov under den kritiska perioden vid dräktighetens slut och under digivningen. Foderbitarna är lätta att blöta upp till en grötliknande konsistens.

Denna konsistens är inte bara välsmakande för tiken, utan underlättar också valparnas övergång från modersmjölk till mer fast föda. Med hög näringstäthet som främjar tikens hälsa under digivning och dräktighet.

Foderbitar som lätt blöts i vatten för att hjälpa lilla valpen få i sig föda. Näringsprofil som liknar den i moderns mjölk för att underlätta övergången från mjölk till torrfoder.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Baggen

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från FourFriends

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från Ozami

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Specific

Se alla produkter