Sidan innehåller annonslänkar

Medium Puppy Torrfoder - 4 kg

Beställ Medium Puppy Torrfoder - 4 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Medium Puppy Torrfoder - 4 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för mellanstora valpar upp 12 månaders ålder som främjar starkt immunförsvar, snabb tillväxt och balans i tarmfloran. De lättsmälta proteinerna, i kombination med probiotika lugnar den känsliga valpmagen, samtidigt som kombon lägger grunden till en stabil utveckling för din valp.

  Royal Canin® Medium Puppy-foder är lämpligt för valpar av medelstora raser i åldrarna 2 till 12 månader, vars vikt som fullvuxna är 11–25 kg. Fodret har ett högt innehåll av protein för att främja en hälsosam tillväxt av muskler och skelett under den relativt korta tillväxtperioden.

Det innehåller antioxidanter som stärker valpens naturliga försvar, vilken fortsatt också är under utveckling. Dessutom innehåller fodret probiotika och protein av hög kvalitet som både främjar och upprätthåller din valps magtarmhälsa.  Möter valpens energibehov som krävs för den korta tillväxtperioden.

Lättsmälta proteiner och fibrer som bidrar till frisk matsmältning och bra avföringskvalitet. Ett unikt antioxidantkomplex som stärker valpens immunförsvar.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Mjukisdjur

Mjukisdjur från FuzzYard

Se alla produkter
Skor

Skor från Aveo

Se alla produkter
Selar

Selar från Hunter

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Carnilove

Se alla produkter