Sidan innehåller annonslänkar

Medium Puppy OptiDigest Lamb - 3 kg

Jämför produkt Medium Puppy OptiDigest Lamb - 3 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medium Puppy OptiDigest Lamb - 3 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Balanserat torrfoder på lamm för mellanstora valpar som lindrar orolig och känslig mage. Med prebiotika som stärker balansen av goda tarmbakterier för att främja en hälsosam matsmältning.

  Optidigest Pro Plan Medium Puppy Lamm är det självklara valet för valpar med orolig mage. Fodret kommer med kolostrum (råmjölk) som förstärker valpens immunförsvar efter avvänjning från modersmjölk.

Dessa naturliga antikroppar från mjölk har bevisad effekt att höja motståndskraftens respons hos hunden med 50 procent och hjälper till att hålla mag- och tarmhälsan balanserad för att förhindra diarré. Dessutom innehåller fodret prebiotika som främjar en balanserad mikroflora i mage och tarm, vilket minskar matsmältningsproblem.  Innehåller ingredienser som underlättar matsmältningsprocessen.

Med specifika ingredienser som främjar mag- och tarmhälsan samt en fast och fin avföring. Innehåller prebiotika som har bevisats öka mängden bifidobakterier för en bättre balans i tarmfloran.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Brit Care

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från PetNation

Se alla produkter
Selar

Selar från Trixie

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Dogman

Se alla produkter