Mature Adult Small & Mini torrfoder med kyckling - 3 kg

Jämför produkt Mature Adult Small & Mini torrfoder med kyckling - 3 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mature Adult Small & Mini torrfoder med kyckling - 3 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Smakligt torrfoder för äldre vuxna hundar av små raser för att främja ett lyckligt åldrande genom balanserat mineralinnehåll som stödjer hjärtats, njurarnas och urinblåsans hälsa.   Hill"s Science Plan Small & Mini Adult 7+ hundfoder är skräddarsydd näring för att ge ett värdigt åldrande hos hundar av små- och miniraser.

De små torrfoderbitarna innehåller en synergistisk blandning av näringsämnen för energi och spänst, med en balanserad mängd mineraler för att stödja friskt hjärta, njurar och urinblåsa hos småhundar. Genom sitt innehåll av omega-6 fettsyra och vitamin E, främjar även detta foder hälsosam hud och glänsande päls.

Den lättsmälta sammansättningen är snäll mot den äldre lilla hundens mage, medan en unik antioxidantblandning stärker immunförsvaret.    100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka Balanserad mängd mineraler som stöttar friskt hjärta, njure och urinblåsa.

Omega-6 och Vitamin E som hjälper till att stötta vacker päls och hälsosam hud Gjord med väldigt smältbara ingredienser som är skonsamma för magen för den äldre hunden. Antioxidantblandning för livslång stöttning av immunsystemet.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Schampo

Schampo från TropiClean

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från FuzzYard

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från FuzzYard

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Majstor

Se alla produkter