SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Arion

Arion Health & Care Sterilized (3 kg)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Arion Health & Care Sterilized förebygger hälsoproblem i samröre med sterilisering. Fodret har utvecklats för att uppfylla de speciella näringsbehoven hos steriliserade & kastrerade hundar, samt hjälper ägaren att hålla sin hund vid optimal vikt. Det innehåller L-carnitin som omvandlar fett till energi och som i kombination med de rätta nivåerna av protein upprätthåller muskelmassa. Fodret innehåller även höga nivåer av kostfiber och protein som främjar mättnadskänslan, samt antioxidanter för skydd mot de fria radikaler. Genom fodrets sammansättning hålls urin syra halten under kontroll, viket minskar risken för att struvite njursten bildas.Speciella fördelarFett för metabolistiskt stöd Höga nivåer av L-carnitin.Hög smältbarhet Lättsmält kvalitativt protein.Viktkontroll Optimalt innehåll av naturliga fiber och en anpassad energinivå. AnvändningFoder för steriliserade hundar7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7e säcken krediterar vi i efterhand!


Beställ Arion Health & Care Sterilized (3 kg) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Health & Care Sterilized (3 kg) inom kategorin Torrfoder.

Kategori: Torrfoder
Artikelnummer: 145670
Visa fler

Från kunskapsbanken

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.