SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Arion

Arion Health & Care Joint & Mobility (12 kg)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Arion Health & Care Joint & Mobility främja leder & rörlighet. Fodret har ett energiinnehåll som anpassats för att upprätthålla en optimal kroppsvikt, samt L-carnitin för ökad förbränning av överskjutande kroppsfett vilket minskar påfrestningarna på lederna. Ledernas kvalitet och funktion är hjälpt av en synergistisk blandning av naturliga källor till glukosamin, chondroitin och kelaterade mineraler. Höga nivåer av extremt lättupptagliga omega 3 fettsyror från antarktisk krill med antiinflammatorisk och smärtlindrande effekt. En blandning av naturliga växtextrakt säkerställer att det inte förekommer nerbrytning av fettsyror i hundens leder.Speciella fördelarViktkontroll Anpassad energinivå.Fett för metabolistiskt stöd Höga nivåer av L-carnitin.Ledprotektion Innehåller naturliga källor till glucosamin & chondroitin.Lättupptagligt omega3 Antarktisk krill som omega 3 källa. AnvändningFoder för hundar som har problem med leder och rörlighet7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7e säcken krediterar vi i efterhand!


Beställ Arion Health & Care Joint & Mobility (12 kg) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Health & Care Joint & Mobility (12 kg) inom kategorin Torrfoder.

Kategori: Torrfoder
Artikelnummer: 145669
Visa fler

Från kunskapsbanken

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.