Sidan innehåller annonslänkar

Arion Fresh Dog Senior Light (3 kg)

Beställ Arion Fresh Dog Senior Light (3 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Fresh Dog Senior Light (3 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Fresh Dog Senior LightDetta kompletta helfoder från Arion är särskilt utformat för att passa äldre hundar - eller vuxna hundar som har en tendens till att gå upp för mycket i vikt.Äldre hundar har ofta en lugnare livsstil och en lägre metabolism än en ung hund, och därför är det bra att satsa på ett foder med en lägre fetthalt för att undvika övervikt hos din vän.Arion Fresh Dog Senior Light innehåller färsk kyckling - en lättsmält, fettsnål och mycket populär proteinkälla som de flesta hundar gillar.Man har valt att tillsätta flera ingredienser till detta foder, som är bra för hundens leder. Äldre, eller för den delen också hundar med en tendens till övervikt, kan tyvärr lätt få problem med sina leder, och att tillföra bland annat glukosamin och kondroitin till kosten är då en ypperlig idé! Båda dessa ämnen återfinns i Arion Fresh Dog Senior Light.För att undvika att din hund går upp i vikt av detta foder så har det en låg fetthalt, men det är också berikat med aminosyran L-Carnitin som hjälper till att öka kroppens fettförbränning

L-Carnitin stimulerar omvandlingen från fett till energi. Detta gör att kroppen använder kroppsfett, samtidigt som muskelmassan bibehålls.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Balsam

Balsam från Espree

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Eukanuba

Se alla produkter
Kaninfoder

Kaninfoder från Brit Animals

Se alla produkter
Öronvård

Öronvård från Nextmune

Se alla produkter