Sidan innehåller annonslänkar

Arion Fresh Cat Adult Sensitive (3 kg)

Beställ Arion Fresh Cat Adult Sensitive (3 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Fresh Cat Adult Sensitive (3 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Fresh Cat Adult SensitiveHar du en katt med känslig mage, foderallergi eller födoämnesintolerans, så vet du att man kan behöva ett särskilt foder anpassat för just denna problematiken. Arion Fresh Cat Adult Sensitive är särskilt framtaget för att passa vuxna katter av det lite känsligare slaget.Det animaliska proteinet i det här fodret kommer ifrån kyckling - en lättsmält och fettsnål proteinkälla. När man serverar ett foder med bara en animalisk proteinkälla så minskar man risken för att en allergisk katt reagerar på fodret - förutsatt att katten tål den proteinkällan som är i fodret, såklart! Detta fodret är baserat på kyckling och kan således passa utmärkt för katter som t.ex

är allergiska emot nötkött eller fläsk.Kolhydraterna i fodret kommer ifrån fullkorn som tillför nyttiga fibrer, samt ris som är lätt för magen att bearbeta.Arion Fresh Cat Adult Sensitive främjar ett friskt immunförsvar hos din katt, tack vare att det innehåller nyttigheter såsom antioxidanter, E-vitamin, zink och jäst.Ofta kan du se på din katt hur den mår, genom att kika på pälsen. En glansig päls brukar indikera att katten mår bra och får en näringsrik kost.

Detta kompletta helfoder är berikat med linfrön som tillför fettsyran Omega-3 som är bra för just hud och päls.Arion Fresh Cat Adult Sensitive innehåller även örter såsom t.ex. ringblomma, nässla och fänkål som bidrar med nyttiga vitaminer. .

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fällar

Fällar från Trixie

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från 51 Degrees North

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Non-stop Dogwear

Se alla produkter
Blötmat

Blötmat från Hill's

Se alla produkter