Sidan innehåller annonslänkar

Arion Dog Adult Small Breed Lamb & Rice (3 kg)

Beställ Arion Dog Adult Small Breed Lamb & Rice (3 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Dog Adult Small Breed Lamb & Rice (3 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Adult Small Lamb & Rice är ett komplett helfoder för små- till medelstora hundraser.Small Breed täcker små hundars näringsbehov på ett optimalt och balanserat sätt, och passar små hundar som inte kommer användas som brukshundar. Rekommenderas för hundar från 12 månader till 8 år.

Anpassad storlek på foderkulan säkerställer god munhygien, och Yucca extrakt minskar avföringens lukt.Innehåller endast naturliga antioxidanter, en optimal balans av vitaminer och mineraler samt omega 3 och 6 fettsyror för en sund och frisk hud och päls.- För hundar med normal energiförbrukning- Små foderkulor- Finns i flera storlekar  AnvändningFoder för små och mellanstora raser7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7e säcken krediterar vi i efterhand!

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Flytvästar hund

Flytvästar hund från RuffWear

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från 51 Degrees North

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Non-Stop

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se alla produkter