Sidan innehåller annonslänkar

My Treat Oxknota 500 g

Beställ My Treat Oxknota 500 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten My Treat Oxknota 500 g inom kategorin Torkat hundgodis.

Produktinformation

Läckert långtidstugg i form av oxknota med kött runtom som inte delar sig.För att behålla den goda smaken och för att kunna undvika tillsatser som exempelvis konserveringsmedel har benet varmlufftorkats i 72 °C och frysts ner.Samtliga produkter från My Treat kommer från svenska djur som slaktats på svenska slakterier.AnvändningSvensk torkad oxknotaLångtidstuggTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Produkter från kända varumärken
Löpbälten

Löpbälten från Non-Stop

Se alla produkter
Kläder

Kläder från PAIKKA

Se alla produkter
Matplats

Matplats från Basic

Se alla produkter
Hundbollar

Hundbollar från Little&Bigger

Se alla produkter