Sidan innehåller annonslänkar

LovePaws Organic Paw Wax 50 ml

Beställ LovePaws Organic Paw Wax 50 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LovePaws Organic Paw Wax 50 ml inom kategorin Tassalvor.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tassalvor från andra varumärken

Espree Paw Balm

Tassalvor från Espree

Se vad Espree har inom Tassalvor.
Topline Paw Balm

Tassalvor från Topline

Visa produkter inom Tassalvor från Topline.
Upp till 20% rabatt
Winterpad tassalva - 50 ml

Tassalvor från Nextmune

Utforska allt inom Tassalvor från Nextmune.
LovePaws Organic Paw Wax 50 ml

Tassalvor från LovePaws®

Här har vi samlat Tassalvor från LovePaws®.
WAP:4 Tassalva 30 ml

Tassalvor från WAP

Utforska allt inom Tassalvor från WAP.
K9 Paw & Nose balm - 50 ml

Tassalvor från K9 Competition

Här har vi samlat Tassalvor från K9 Competition.

Se gärna också

Skyddande Tass-Stift - 17 ml

Majstor skyddande tass stift skyddar tasskuddarna från is, vägsalt och vatten. Det lämnar en skyddande hinna och håller din hunds trampdynor mjuka och smidiga, sommar som vinter. Stiftet förebygger även hudsprickor oxch är enkelt att ha med i fickan. Produkten är Svensktillverkad. Olivolja; den feta ytan skyddar mot väder och vind och dessutom bevarar det fukt bra. Bivax; skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten. Lugnar en irriterad hud och har vissa antibiotiska egenskaper. Lokalt odlad i Sverige Karnaubavax; Avvisar kyla och vatten, skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt bättre än något annat vax. Lugnar irriterad hud som får vila under vaxskyddet, och mjukar upp torr och narig hud. Trätjära; anses klådstillande och stimulerar avfjällning och nybildning av hud, Lokalbedövar och dödar bakterier, svamp och skabbkvalster. Rosmarinantioxidant; användes förr för sin bakteriedödande, svampdödande och lokalbedövande effekt. Skyddande tasstift för torra och känsliga trampdynor

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023