Marvels Spiderman Hundleksak - Marvel Spiderman

Beställ Marvels Spiderman Hundleksak - Marvel Spiderman på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marvels Spiderman Hundleksak - Marvel Spiderman inom kategorin Tandleksaker.

Produktinformation

Tuggleksak med rep och motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan bland annat Batman, Marvels Avengers eller Spiderman, Mimmi Pigg och Superman.

Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 8,0x1,0x26,0 cm Roliga motiv.

Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning. .

Se gärna också

KONG Corestrength Bone - Medium/large

KONG Corestrength finns både som boll och ben, och de aktiverar din hund samtidigt som de bidrar till starka, friska tänder och tandkött. Den slitstarka kärnan med dess förstärkta lager ger extra seghet vilket är perfekt för hundar som gillar att tugga på leksaker. De uppphöjda bokstäverna på leksakerna bidrar till att rengöra tänder och tandkött när hunden tuggar på den.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small/medium: 14 x 6 x 3 cm Medium/large: 17 x 7 x 3 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Leder

Leder från NAF

Se alla produkter
Blötmat

Blötmat från Canagan

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Dogman

Se alla produkter
Hundfiltar  Hundfällar

Hundfiltar Hundfällar från Little&Bigger

Se alla produkter