Sidan innehåller annonslänkar

Marvels Avengers Tuggleksak - Avengers

Jämför produkt Marvels Avengers Tuggleksak - Avengers online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Marvels Avengers Tuggleksak - Avengers i kategorin Tandleksaker här hos oss.

Produktinformation

Tuggleksak med rep och motiv från Marvels Avengers.   Ps.

Det finns massor med andra roliga motiv att välja mellan på vår hemsida. Ett måste för fanatikerna där hemma.

Leksaken mäter 2,0x15,0x15,0 cm.  Roliga motiv. Slitstark leksak.

Se gärna också

KONG Senior Hundleksak - M

Kong Senior är en aktiveringsleksak i mjukare gummi som passar den äldre hundens tugg- och lekbehov. Leksaken är utformad för att kunna ge optimal rengöring för tänder och tandkött samtidigt som den ger långvarig underhållning för hunden.   För att förlänga lekstunden, fyll med godis och ett stänk jordnötssmör.Letar din kloka hund fortfarande efter en mental utmaning? Frys innehållet för en ännu längre lekstund.   Produkten erbjuds i tre storlekar:S Ø4,5x7,5cmM Ø6x8,5cmL Ø7x10,5cm Tillverkad i mjukare gummi som passar äldre hundars tänder. Rekommenderas av hundtränare och veterinärer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bäddar

Bäddar från Nobby

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Petgood

Se alla produkter
Koppel och Selar

Koppel och Selar från Trixie

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Hurtta

Se alla produkter