Marvel Avengers Motiv Hundleksak - Avengers - Captain America

Beställ Marvel Avengers Motiv Hundleksak - Avengers - Captain America på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marvel Avengers Motiv Hundleksak - Avengers - Captain America inom kategorin Tandleksaker.

Produktinformation

Tuggleksak med rep och motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan bland annat Batman, Marvels Avengers, Mimmi Pigg och Superman.

Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 8,0x1,0x26,0 cm Roliga motiv.

Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning. .

Se gärna också

KONG Corestrength Ball - Large

KONG Corestrength finns både som boll och ben, och de aktiverar din hund samtidigt som de bidrar till starka, friska tänder och tandkött. Den slitstarka kärnan med dess förstärkta lager ger extra seghet vilket är perfekt för hundar som gillar att tugga på leksaker. De uppphöjda bokstäverna på leksakerna bidrar till att rengöra tänder och tandkött när hunden tuggar på den.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Medium: 6 cm diameter Large: 7 cm diameter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Hus

Hus från Aveo

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Basic

Se alla produkter
Hundbollar

Hundbollar från NERF

Se alla produkter