SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Halsdel till Nättäcke - 125 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Halsdel till Nättäcke - 125 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Halsdel till Nättäcke - 125 cm i kategorin Täcken här hos oss.

Produktinformation

Halsdelen i mesh är ett mycket bra komplement till nättäcket, särskilt vid kallare temperaturer då det är extra viktigt att hålla halsen varm. Den avtagbara halsdelen ökar valmöjligheterna eftersom hals respektive täcke kan användas utifrån hästens behov vid tillfället. Tre spännen säkerställer en bra passform runt halsen.

Teddyfoder vid nacken för att förhindra skav.   Materialet innehåller Welltex® som kan stimulera blodcirkulationen, något som kan bidra till god rörlighet i halsmuskulaturen.

Perfekt innan och efter träning/tävling för att ge hästen de bästa förutsättningarna vid uppvärmning och återhämtning.   Welltex®-teknologi.

Spännen att fästa i nättäcket. Teddyfoder vid nacken.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998