SSL

Stege

8 Produkter
Här finns produkter i kategorin Stege. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Stege. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Stege.
Filtrera varumärke
Sortera

Stege

Hitta produkter inom kategorin Stege till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Stege.

Stege, ett enklare slag av trappa, utförd av trä eller metall och vanligen bestående av två parallella stänger (motsvarande vangstyckena på en trappa) förbundna med ett antal på sinsemellan lika avstånd insatta spjälor eller pinnar, vilka tjänstgör som trappsteg. Flyttbara stegar av olika slag, skarvstegar m.fl., används bl.a. i stor utsträckning inom brandväsendet. Fasta stegar förekommer stundom i stället för trappor av utrymmes- eller kostnadsskäl i torn och industriella byggnader samt även, då vanligen av metall, vid maskinanläggningar, inom fartyg o.s.v.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Trappstege Skeppshultstegen med hylla, 7-steg