Sidan innehåller annonslänkar

Acana Cat & Kitten Grasslands (340 g)

Jämför produkt Acana Cat & Kitten Grasslands (340 g) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acana Cat & Kitten Grasslands (340 g) i kategorin Spannmålsfri kattmat här hos oss.

Produktinformation

Acana Cat & Kitten GrasslandsAcana Grasslands Cat & Kitten är spannmålsfri kattmat för både vuxna katter och kattungar. Fodret innehåller mycket färskt kött i stor variation samt en mindre mängd frukt, grönsaker och örter.Grasslands innehåller många nyttiga och proteinrika ingredisenser såsom färsk anka och kyckling.

Fodret är spannmålsfritt, men innehåller en massa nyttiga grönsaker och baljväxter såsom spenat, pumpa, linser och ärtor.Detta kattfoder är näringsrikt och välsmakande, och passar både för kattungar och för vuxna katter.Acana tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete.Acana är väl anpassat till kattens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost.

De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel och har aldrig blivit frysta. .

Se även andra produkter från Spannmålsfri kattmat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Be Nordic

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Non-Stop

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mästers

Se alla produkter