Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Lime)

Beställ Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Lime) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Lime) inom kategorin Skötsel vård för kanin.

Produktinformation

Moderna Pet"s Hörntoalett MediumDenna hörntoalett är lätt att fästa i burens galler tack vare krokarna på baksidan, och den finns i tre olika färger och storlekar.Just denna är i storlek M vilket innebär 35,3 x 24 x 18,5 cm. Tänk på att välja en storlek som passar just ditt djur!

Se gärna också

Ferplast Pälsvård Set Smådjur

Ferplast Pälsvård Set SmådjurNu kan du pyssla om din kanin eller ditt marsvin på bästa sätt, med en riktigt mysig pälsvårdsstund! Detta setet innehåller en extra liten kam, en mjuk borste, en karda och en dubbelsidig kam.Tänk på att borsta mjukt försiktigt, särskilt om djuret har fått en tova - ingen gillar att bli luggad i pälsen!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Nutrima

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Eukanuba

Se alla produkter
Lugnande till hund

Lugnande till hund från Adaptil

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Carrier

Se alla produkter